ENTIFFIC AIR 12V - inkludert installasjonskit

Varenr.
EAIR12
Lager
9
Lengde
390
Bredde
153
Høyde
182
Vekt
3,5
Pris
kr 30 625,00
PRISEN GJELDER KUN FOR DET PARTIET SOM ER PÅ LAGER NÅ.
 
Aldri mer tomt batteri!
Entiffic Air er en unik varmer, som holder deg varm så lenge du har diesel i tanken uten bekymringer for tomt batteri. Under drift vil varmeren lade batteriet som den er tilkoblet, samtidig som den genererer varme. Helt unikt hvis man er avhengig av stabil og trygg oppvarming, uten å måtte bekymre seg for om batteriet går tomt for strøm.
 
Etter kort driftstid har entiffic Air gjenvunnet energien den har brukt fra batteriet for å starte opp, og under videre drift vil enheten levere all overskuddsenergi som høstes fra varmeren til batteriet. Dette er en unik og banebrytende funksjon som ingen andre dieselvarmere i denne størrelsen har.
 
Varmeren har også renere avgass enn tilsvarende produkter som fins på markedet i dag. I entiffic Air går eksosen to ekstra runder rundt forbrenningskammeret før den blir sendt ut av varmeren, dette medfører høyere tempratur i brennkammeret og derfor blir flere skadelige partikler brent opp før eksosen sendes ut av varmeren.
 
Kjente varmere på markedet har et partikkelutslipp på 250ppm i avgass, entiffic Air har et utslipp på kun 50ppm i avgass, så den er vesentlig mer miljøvennlig.
 
Entiffic Air er en varmer av meget høy kvalitet, alle komponenter er nøye utvalgt og varmeren er testet av det Amerikanske forsvaret over lengre tid i lave temperaturer.
 
Varmeren er utviklet og produseres i Danmark.
 
 
Entiffic Air er det ideelle valget for bruk i:
  • Hytter
  • Utrykkningskjøretøy
  • Bobil/Caravan
  • Båter
  • Lastebiler/Varebiler
  • Andre off-grid løsninger


Hvis du installerer entiffic Air på en slik måte at noe av varmen som produseres, føres til batterirommet, kan du til og med holde batteriet varmt, selv ved ekstrem kulde.
Dette vil sikre høyere startevne og lengre levetid på batteriet. Entiffic Air vil over tid spare deg for både tid og penger sammenlignet med konvensjonelle varmere.